tiistai 3. marraskuuta 2009

takaisin köökissä: uunikasvikset

Helppoa uuniruokaa, lähes itsestään maistuvaa. Sekalaisia kasviksia vuokaan ja uuniin riittäväksi aikaa. Fetasta saa tarpeeksi suolaa, joten maustamiseen ei tarvitse paljoa.
Tällä kertaa mukana:

kolme porkkanaa
kaksi punajuurta
viitisen perunaa
paprika
kesäkurpitsa
125 gr kiinteää fetaa
pari reilua kulausta oliiviöljyä
pippuria

Kuori punajuuret ja porkkanat, sekä perunat jos rupisia. Pilko reiluiksi paloiksi. Kovimmat pienimmiksi ja pehmeimmät suurimmiksi. Sekoita kaikki aineet ja anna olla puoli tuntia 200 asteessa foliolla peitettynä ja toiset puoli tuntia ilman, jotta tulee hieman väriä pintaan.





Tulee värikäs sotku.

Ei kommentteja: