lauantai 19. heinäkuuta 2008

Parsakaali-pestopasta



Kaikilla varmaan omat pikaruokansa päiville, jolloin ei jaksa/ehdi hääriä keittiössä. Itse teen usein silloin pestopastaa. Paljon yksinkertaisemmaksi ei näin maukas ruoka voi enää muuttua. Yleensä lisään kyllä jotain kasvista sekaan, erityisesti parsakaali on hyvä tähän helppoutensa vuoksi. Pastan, kasvisten ja juuston yhdistelmä ei voi pettää!

pastaa
parsakaalia
vihreää pestoa
paljon juustoa
pippuria

Pane pastat kiehumaan ja reiluiksi suupaloiksi paloitellut parsakaalit päälle höyryttymään. Pastan kypsyttyä kaada vedet pois ja lisää sekaan reilusti pestoa ja maukasta juustoraastetta, parsakalit ja maun mukaan vielä esim. vähän pippuria myllystä. Pöydässä vielä lisää juustoa pinnalle ja hyvää on.

Ei kommentteja: