torstai 19. kesäkuuta 2008

Keittiöelämää

Ruoanlaitto on mielestäni ehdottomasti luovaa puhaa. Tykkään kokeilla keittiössä ennakkoluulottomasti kaikkea mitä mieleen juolahtaa (vaihtelevalla menestyksellä) ja nyt tarkoituksenani on saattaa nämä viritykset myös päivän valoon. Netissähän on jo kokkaussivustoja joka lähtöön, mutta ehkäpä joukkoon kuitenkin mahtuu.

Haen jatkuvasti uusia virikkeitä kirjoista, lehdistä, tv:stä, netistä, ravintoloista ja matkoilta. Etniset ruoat (esim. thaimaalainen, intialainen, japanilainen), italialainen ja jälkkärit ovat ainakin suosikeitani, mutta toki teen paljon suomalaista perussapuskaakin. Kovin puhdasoppisia ruokani eivät ole, vaan blogin nimen mukaisesti yhdistelen paljon juttuja.

En ole kasvissyöjä, mutta käytän silti hyvin vähän lihaa ruoissani. Ravintola-alan koulutusta minulla ei ole, joten mitään absoluuttisia totuuksia en pysty ruoanlaitosta kertomaan, mutta täysin noviisi en silti hellan ääressä ole. En ole myöskään super gourmet -ihminen, vaan ruokani ovat aika ronskeja. Mutta ken tietää, ehkä joskus kun tarpeeksi opiskelen alaa niin alan vielä näperellä Michelin-ravintoloiden tyyliin...

2 kommenttia:

Meri, Helsinki kirjoitti...

Tervetuloa elämään keittiöelämää myös blogistaaniassa... Ja ilmeisesti olet jossain suht huudeilla kun olet hamstrannut tofua Hakiksesta. :-) Ohjeet näyttävät sopivan ronskeilta (tai ehkä maanläheisiltä? hyviltä enivei) ja mukavan lihattomilta meikäläisen makuun :-P

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa ruokabloggaajien joukkoon :) Mukavia ohjeita, ainakin tuo kerroskiisseli olisi kokeilemisen arvoista, kun rakastan kardemummaa!

Lisäsin sinut linkkilistalleni :)

Onnea ja menestystä blogille, näillä ohjeilla suosio on taattua kamaa!